Alla inlägg den 7 april 2009

Av Therese Nilsson - 7 april 2009 19:51

Eu-kommissionen kommer inte att ge bistånd till Eritrea för att på så sätt pressa landet i fråga om Dawit Isaak. Äntligen tänker jag!

Fortsätter att läsa den Svenske EU-parlamentariken Olle Schmidt (FP) säger att det är HELT FEL VÄG att gå. Varför alltid detta fegeri. Allt säger det Eritrea gör är mot de mänskliga rättigheterna och allt mot internationell lag. Man kan inte sitta fången utan att vara anklagad för något offentligt och utan att få en rättegång i 8 år.


Som i mitt tidigare blogg inlägg när ska Sverige våga göra sin röst hörd. Åter igen backar vi. Hela Eu röstar fram detta men Sverige som är berörd, våran medborgare som är drabbad, backar. Vilket skämt. Skulle Palme gjort det?


Hoppas inte denna Olle Schmidt kandiderar till EU ordförare nu när det är vår tur. Finns det någon politiker här i Sverige som säger vad de tycker? Fast det får man väl inte tyvärr. Som i FN blir sparkad om du har för stor mun.


Har möjligen EU-komissionen läst boken Sveriges afrikanska krig? Där den svenske författaren just kritiserar biståndet vi ger till bland annat Etiopien som finansierr deras krig. Där han vill att vi ska stoppa bistånd och istället ersätta med kunskap som ska ge den rätta makten för att ändra på länders diktaturer. Nu stoppar EU biståndet. Det gillar vi! Ge kunskap genom att skicka rätt folk som kan hjälpa till att bygga upp en demokrati och stark regering. Om vi har alla svar här nej absolut inte men kan inte fortsätta samma väg och ge pengar när de hamnar fel.


Väntar spänt på Eritreas regerings svar

Äntligen lite stolt över EU men inte på Sverige

Therese

Presentation

Omröstning

Do you realy trust your countries politics?
 No
 Yes

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Make a comment, Judge my blogg


Ovido - Quiz & Flashcards